Medovina se vyrábí z vody a medu, které se smíchají ve zvoleném poměru. Zpravidla se vytvoří roztok s cukernatostí 20-32%. Směs se povaří, což zahubí plísně a bakterie a vyplaví většinu nečistot. Následně se tento připravený roztok nechá kvasit. Ke kvašení se používají čisté kultury různých kmenů vinných kvasinek. Za teploty 20-27° (podle druhu kvasnic) probíhá bouřlivé kvašení. Kvašení se provádí v běžných vinných sudech. Kvasit se medovina nechává od jednoho do čtyř týdnů. Po ukončení bouřlivého kvašení se medovina přefiltruje a přelije do menší nádoby, v níž se nechá dokvašovat. Během kvašení nebo dokvašování se roztok může ochutit nějakým druhem koření. Výroba medoviny se může v jednotlivých krocích výroba medoviny i podstatně lišit. My Vám nabídneme i tzv. královskou medovinu, která se nevaří, díky čemuž je v medu zachováno maximum výživných látek. Vyrábí se z vysoce kvalitního medu, který se různými způsoby pročišťuje. Tuto Vám nabízíme v různých provedeních, naturální, mandlovou, skořicovou, karamelovou ořechovou a cherry.