Filtrovat podle

toptrans.jpg

Košík do 500,-
Doprava 149,-
Košík do 3500,-
Doprava 119,-
Košík nad 3500,-
Doprava ZDARMA

Novinky

Všechny novinky

Medovina

Medovina se vyrábí z vody a medu, které se smíchají ve zvoleném poměru. Zpravidla se vytvoří roztok s cukernatostí 20-32%. Směs se povaří, což zahubí plísně a bakterie a vyplaví většinu nečistot. Následně se tento připravený roztok nechá kvasit. Ke kvašení se používají čisté kultury různých kmenů vinných kvasinek. Za teploty 20-27° (podle druhu kvasnic) probíhá bouřlivé kvašení. Kvašení se provádí v běžných vinných sudech. Kvasit se medovina nechává od jednoho do čtyř týdnů. Po ukončení bouřlivého kvašení se medovina přefiltruje a přelije do menší nádoby, v níž se nechá dokvašovat.Během kvašení nebo dokvašování se roztok může ochutit nějakým druhem koření. Výroba medoviny se může v jednotlivých krocích výroba medoviny i podstatně lišit. My Vám nabídneme i tzv. královskou medovinu, která se nevaří, díky čemuž je v medu zachováno maximum výživných látek. Vyrábí se z vysoce kvalitního medu, který se různými způsoby pročišťuje. Tuto Vám nabízíme v různých provedeních, naturální, mandlovou, skořicovou, karamelovou ořechovou a cherry . Jako specialitu nabízíme i „Troškovu Hoštickou medovinu" s obsahem alkoholu 18%. Na objednávku zajistíme desetilitrová balení benátecké medoviny v kanystrech. Cena je 144 Kč za litr.

Medovina

Subkategorie

Existuje 11 produktů.

Zobrazení 1-11 z 11 položek

Active filters